Zamknij

Dwie nowości i klasyka w Cukierni Sowa w Ostródzie

artykuł sponsorowany 18:18, 20.10.2025 Aktualizacja: 21:01, 20.10.2025
Skomentuj Foto: Cukiernia Sowa Foto: Cukiernia Sowa

Cukiernia Sowa w Ostródzie zaprasza na nowe smaki: tort pistacjowyi kostkę morelową oraz klasyczne cynamonki drożdżowe.

Tort pistacjowy to jasny biszkopt, aksamitny krem pistacjowy, warstwa chrupkiego kremu pistacjowego i malinowa markiza, a do tego polewa w odcieniu eleganckiej, seledynowej zieleni .

Kostka morelowa to totalnie zaskakujące, ale jakże trafione połączenie moreli, kawowego ponczu, kremu mascarpone i kakaowego biszkoptu.

Cynamonki drożdżowe to mięciutkie, drożdżowe ciasto otulone aromatycznym cynamonem to deser, który pachnie jak spokojne popołudnie pod kocem z ulubionym filmem lub książką.

Gdzie ul. Jana III Sobieskiego 3B, Białe Koszary, Ostróda

Godziny otwarcia:

  • poniedziałek - piątek 08:00 - 18:00
  • sobota: 09:00 - 15:00
  • niedziela: 10:00 - 15:00

Foto: Cukiernia Sowa

(artykuł sponsorowany)
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%